Резултати от търсенето
Сортирай по:
  • 1
Удобна локация, отлична инвестиция
Предлагаме Ви открито паркомясто с лесен достъп във вътрешен двор на нова сграда в кв. Левски.Отлична локация, което прави имота перфектен, както за лично ползване, така и с цел инвестиция! За оглед и допълнителна информация: Мариана Христова – 0882044009
Идеален център
Предлагаме Ви двойно паркомясто в подземен гараж с контролиран достъп и директен подход от улицата, в района на х-л „Черно Море“. Общата площ на паркоместата е 47кв.м.Имотът се намира в един от най-гъсто населените и предпочитаните за живеене и инвестиция райони на град Варна,  Синя Зона.Отлична локация, подходящо предложение, както с цел инвестиция, така и за лично ползване!
Сортирай по:
  • 1
За нас

Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? С Bulgarian Estates това е лесно, изгодно и сигурно.

Компанията:
Ние работим за своите клиенти вече 12 години. Грижим се за максималната защита на техните интереси и правим всичко възможно, за да са доволни. Защото това е нашата работа… Избирайки национална агенция за недвижими имоти Bulgarian Estates, Вие залагате на компания с безупречен имидж, опит и потенциал.

Екипът:
Екипът на Bulgarian Estates се състои от млади, образовани и последователни професионалисти, които познават в детайли спецификата на сделките с недвижими имоти в България и други страни по света. За нас компромисите в работата са недопустими, защото удовлетворението на клиента е гарант за бъдещите ни успехи.

Равносметката:
През годините помогнахме на хиляди взискателни купувачи от България и чужбина да локализират най-подходящите за тях имоти, да направят разумна и изгодна инвестиция, удовлетворяваща изискванията им за качество, приветлива атмосфера и уют. Днес всички те са наши приятели. Доказателство за това са техните препоръки, които непрекъснато ни осигуряват нови и нови клиенти.

Какво да очаквате от нас:
Ние ще защитаваме отговорно и усърдно Вашите интереси на всеки етап от сделката. Ще ви информираме подробно за всички алтернативи, за да изпитате увереност, че сте направили оптималния избор. Ще сключим с Вас договор, който гарантира спокойствието Ви и изпълнението на условията по най-добрия възможен начин.

Доверете ни се! Нашата мисия е Вашият максимален комфорт.