Резултати от търсенето
Сортирай по:
  • 1
Паркоместа за продажба в Бургаски квартал
            Предлагаме на вашето внимание продажба на две паркоместа в комплекс Славейков на град Бургас. Намират се в подземен гараж в новопостроена жилищна сграда, в непосредствена близост до училище Антон Страшимиров и заведение Грог 2. Продават се заедно и са подходящи за два малки автомобила или един голям. Към паркоместата има самостоятелен електромер, което ги прави изключително подходящи за електромобили. Тока е монофазен и може да зарежда електромобол
Разположено в знакова луксозна сграда в най-престижната част на града, на метри от Морската градина
Предлагаме Ви самостоятелно паркомясто, разположено в знакова луксозна сграда в най-престижната част на града и на метри от пешеходната централна зона, хотел „Черно море“ и до Морската градина. Сградата е изградена в класически стил с всички нужни модерни удобства. При изграждането й са използвани иновативни строителни технологии и висок клас материали, с цел постигане на приятен дизайн. Сградата е съвременна, енергийно-ефективна с изграден подземен паркинг и търговски площи с цел
Ексклузивно продаваме паркомясто Долна Траката до Кубчето
Ексклузивно предлагаме открито паркомясто в района на Траката във Варна. На тихо и елитно място, само на три километра от центъра на града. В квартала има частни къщи и вили, и жилищни сгради от затворен тип. Само на 50 метра до спирката, на седем минути с такси до центъра на града, на 100 метра до магазина. Паркомястото е за един автомобил 13.75 кв.м. с удобна локация. 
Отлична и комуникативна локация в нова луксозна сграда в централна част на гр. Варна
Предлагаме подземно паркомясто, за продажба в нова луксозна сграда с отлична и комуникативна локация, в централна част на гр. Варна. Подхода е посредством автоматизирана платформа. Мястото е с размери 4.20 м на 2.50 м. подходящо, за компактен автомобилЛокацията е с отличен достъп до бул. Владислав, бул. Сливница, бул. Левски. Можете бързо да достигнете до всяка точка на Варна, летище Варна, централна пешеходна зона, както
Сортирай по:
  • 1
За нас

Решили сте да купите, продадете или да наемете имот? С Bulgarian Estates това е лесно, изгодно и сигурно.

Компанията:
Ние работим за своите клиенти вече 12 години. Грижим се за максималната защита на техните интереси и правим всичко възможно, за да са доволни. Защото това е нашата работа… Избирайки национална агенция за недвижими имоти Bulgarian Estates, Вие залагате на компания с безупречен имидж, опит и потенциал.

Екипът:
Екипът на Bulgarian Estates се състои от млади, образовани и последователни професионалисти, които познават в детайли спецификата на сделките с недвижими имоти в България и други страни по света. За нас компромисите в работата са недопустими, защото удовлетворението на клиента е гарант за бъдещите ни успехи.

Равносметката:
През годините помогнахме на хиляди взискателни купувачи от България и чужбина да локализират най-подходящите за тях имоти, да направят разумна и изгодна инвестиция, удовлетворяваща изискванията им за качество, приветлива атмосфера и уют. Днес всички те са наши приятели. Доказателство за това са техните препоръки, които непрекъснато ни осигуряват нови и нови клиенти.

Какво да очаквате от нас:
Ние ще защитаваме отговорно и усърдно Вашите интереси на всеки етап от сделката. Ще ви информираме подробно за всички алтернативи, за да изпитате увереност, че сте направили оптималния избор. Ще сключим с Вас договор, който гарантира спокойствието Ви и изпълнението на условията по най-добрия възможен начин.

Доверете ни се! Нашата мисия е Вашият максимален комфорт.