На 13 и 14 октомври 2018г., в гр. Санкт – Петербург, се проведе ежегодното събитие "Всероссийский Жилищный Конгресс", в рамките на което се състоя и изложение за недвижими имоти в чужбина. "Bulgarian Estates" взе активно участие в проведените по време на събитието семинари и конференции.
            Алена Инфантиева, директор на представителството на  "Bulgarian Estates" в Русия и специалист по продажби на недвижими имоти зад граница, проведе презентация на тема: "Тенденции в развитието на пазара на недвижими имоти в България за 2018г.",  "Условия за получаване на разрешение на пребиваване", "Достъпните недвижими имоти в България – какво можем да си купим за 30 000-50 000 евро?". Разглежданите теми са изключително важни за руските граждани, които желаят да закупят имот в България и предизвикаха повишен интерес към "Bulgarian Estates" и услугите, които дружеството предлага.
           Водещият специалист по продажби на "Bulgarian Estates"  в Санкт- Петербург - Жанна Евлентиева отбеляза, че от броя на посетителите и участниците може да се заключи, че  от страна на руските граждани има засилено търсене на недвижими имоти в България. Екипът на "Bulgarian Estates" е готов да отговори на условията на пазара и  разполага с необходимите възможности да предостави качествени услуги в сферата на недвижимите имоти на всеки, проявил интерес към покупка на недвижим имот в България.