Динко Славов е управител и собственик на “Бългериан Естейтс Бургас”, а също така и основен брокер за района на южното българско Черноморие, което включва населени места и курорти като Созопол, Черноморец, Приморско Лозенец и Царево.

Своята кариера в недвижимите имоти Динко започва през 2004 като брокер в „Бългериан Пропертис“ ООД. След множество успешно приключени сделки преминава на мениджърска позиция по продажбите на офис Бургас за гр. Бургас и в района на най-южните морски курорти - Созопол, Лозенец и др.

От началото на 2010 г. Динко Славов  основава Бългериан Естейтс – Bulgarian Estates ®. За периода 2010 – 2016 г. фирмата е ексклузивен партньор на БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС и ЛУКС ИМОТИ за цялото Южно Черноморие. Офиса Южно Черноморие се превръща в един от най-успешните офиси на компанията, а директорите са носители на много фирмени отличия.

Динко е сред най-добрите кадри на компанията, не само в Бургаски регион, но и в цялата страна. Той стои в основата на някои от най-мащабните сделки, реализирани от ЛУКС ИМОТИ и БЪЛГЕРИАН ПРОПЕРТИС както и множество по-малки с участието на български и чуждестранни инвеститори. Разбира се, това не е случайно, имайки предвид дългогодишния му опит в района, връзките и контактите му с продавачи, строителни предприемачи и колеги от други агенции.

В началото на 2016 г. съдружниците започват развитието на самостоятелен бранд - Bulgarian Estates ® проект събрал в себе си иновативен подход и четиринадесет годишен опит в областта на недвижимите имоти.

Динко Славов разполага с огромна база данни от имоти за продажба и наем по южното Черноморие. Работейки с него можете да разчитате на отличен избор от имоти, на разнообрази цени, подходящи за всякакъв бюджет.