Ахавни Елекчиян е консултант недвижими имоти, занимаващ се основно с продажбата на градски недвижими имоти в района на град Бургас, както и кварталите Сарафово, Меден Рудник и Крайморие.

В сферата на недвижимите имоти започва като консултант недвижими имоти в „Бългериан Естейтс“ ООД в началото на 2013 година и много успешно реализира множество сделки и започва да печели доверието на клиентите на компанията. За периода 2010 – 2016 г. фирмата е ексклузивен партньор на „Бългериан Пропертис“ и „Луксимо“ за цялото Южно Черноморие. Офиса Южно Черноморие се превръща в един от най-успешните офиси на компанията, а директорите са носители на много фирмени отличия.

Успешни резултати постига с изключително отговорно отношение към работата, добро отношение към местни и чуждестранни клиенти, което води до множество добри познанства и приятелства с тях. През 2015 година печели Грамота-Сертификат за най-скъпа продажба на апартамент в България на фирмата.

Ахавни е завършила Икономически Техникум в родния си град Пловдив и след това е работила над 20 години в сферата на търговията.

Ахавни е лично ангажирана със сделките за покупко-продажби и наеми на имоти, като изцяло се грижи за интересите на клиентите (продавачи и купувачи), организира огледи и извършва голяма част от продажбите. Създадените от нея контакти с местни строителни предприемачи и собственици на имоти дават възможност офисът да получи изключителни права за продажбата им. Контактите и с местни партньори продавачи на имоти позволяват на Бългериан Естейтс да предлага най-добрите и най-изгодните оферти за продажба и наем и в този регион.